Annonse
12:22 - 21. september 2012

Redaksjonen anbefaler 21.-27. september

Nerdens sang: Helen Arney har visstnok ingen konkurranse når det gjelder tittelen som Storbritannias beste fysiker på ukulele. I tillegg er hun morsom. Så god er hun faktisk, at fysikerkarrieren er lagt bort til fordel for et liv som underholder på heltid. Sangene er ofte lagt til forskningsmiljøer, som den sexy-men-vitenskapelig-korrekte «Animals», noe som gjør at hun er se på Forskningsdagene i både Bergen, lørdag 20:00 på Kvarteret, og Trondheim, mandag 19:00 på Dokkhuset.
Annonse

 

Morgenbladets redaksjon anbefaler hver uke møteplasser for kultur og debatt, kritikk og meningsutveksling. Vi mottar gjerne tips om arrangementer på e-post, senest mandag uken før den aktuelle datoen: anbefaler@morgenbladet.no

 

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»