Annonse
11:46 - 18. oktober 2012

Redaksjonen anbefaler 19. - 25. oktober

Politisk rollebytte: Den borgerlige Stefan Heggelund (bildet) og den radikale Mimir Kristjansson bytter politiske hatter. Heggelund skal lovprise skattens gleder og det norske spleiselagets goder, mens Kristjansson snakker de rikes sak, slåss mot velferdsstatens trygghet og det tåpelige maset om sosial utjevning. Hvem klarer å overbevise publikum med motstanderens argumenter? Møt opp på Kvarteret i Bergen, lørdag klokken 18:00.
Annonse

Morgenbladets redaksjon anbefaler hver uke møteplasser for kultur og debatt, kritikk og meningsutveksling. Vi mottar gjerne tips om arrangementer på e-post, senest mandag uken før den aktuelle datoen: anbefaler@morgenbladet.no

Lørdag

Biblioteklønsj med Prableen Kaur, som forteller om sin bok Jeg er Prableen.
Hoved-Deichman, Oslo
Tid: 14:00

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger