Annonse
15:51 - 14. juni 2012

Redaksjonen anbefaler 15. - 21. juni

Verdenspoesiens bestemor: Onsdag klokken 19:00 arrangerer Litteraturhuset i Oslo en litterær festkveld til ære for verdenspoesiens polske bestemor, nobelprisvinner Wisława Szymborska. Først holder oversetter Anders Bodegård et miniforedrag om henne. Deretter diskuterer han forfatterskapet med Agnes Banach og Jan Erik Vold. Samtaleleder: Christian Kjelstrup. Kvelden avsluttes med en musikalsk hyllest til Szymborskas diktning, signert Vold og pianist Egil Kapstad.
Annonse

Debatter og foredrag

Fredag
Med utgangspunkt i dokumentarfilmen Paradise Lost: Purgatory, som vises under Kortfilmfestivalen i Grimstad, diskuterer Ståle Eskeland og Tore Sandberg justismord som fenomen, og det at det kan være tilfeldigheter, engasjement hos enkeltpersoner og pressens interesse for noen saker som til slutt bringer sannheten frem.
Grimstad Kulturhus
Tid: 12:00

Lørdag

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger