Annonse
12:04 - 12. oktober 2012

Redaksjonen anbefaler 12.-18. oktober

Livet ved oljekildene: Delta Boys er en film om hverdagslivet til de som lever med konsekvensene av en råtten oljebransje ved Niger-deltaet. Regissør Andrew Berends presenterer filmen og svarer på spørsmål etter visningen. Etterpå blir det debatt mellom Emilie Ekeberg, Eirik Løkke og Sidsela Nyebak. Filmen snurres i gang på Kvarteret i Bergen klokken 16:00 på torsdag.
Annonse

Morgenbladets redaksjon anbefaler hver uke møteplasser for kultur og debatt, kritikk og meningsutveksling. Vi mottar gjerne tips om arrangementer på e-post, senest mandag uken før den aktuelle datoen: anbefaler@morgenbladet.no

Fredag

Er dagens etiske retningslinjer for Oljefondet og oppfølgingen av disse tilstrekkelig? Er det et fruktbart forslag at én prosent av Oljefondet skal gå til utviklingsland? Clodio Soares, Silje Hernes og Jørgen Eiken Magdahl sitter i panelet.
Solidaritetshuset, Oslo
Tid: 13:00

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger