Annonse
13:37 - 06. september 2012

Olsson anbefaler 7.-13. august

Tommy Olsson gir deg hver uke sine kunstanbefalinger.

Paul McCarthy: Snow White.
Annonse

Paul McCarthy 
White Snow 
Peder Lund, Oslo

Yes! En av mine virkelig store inspirasjonskilder, og muligens også verdens mest forstyrrende nålevende kunstner. Jeg mener: enorme heliumfylte bæsjer, gigantiske hagegnomer med buttplug, og flere tiår av seksuelt ambivalente performances der det stenkes ketchup og majones på publikum? Han er best, ganske enkelt. Dette markerer også flyttingen til nye lokaler for Peder Lund. Pussig hvordan kunstlivet i Oslo stadig sterkere konsentreres rundt enten Tjuvholmen eller Gamlebyen. Det er merkelig, er det ikke? De kommersielle galleriene ett sted, og de alternative et annet. Bare gjett hvilke aktører som befinner seg hvor.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger