Annonse
14:21 - 17. august 2012

Olsson anbefaler 17.-23. august

Tommy Olsson gir deg hver uke sine kunstanbefalinger.

Eirin Støen: Eight Point O One, NoPlace, Oslo
Annonse

Roghieh Asgari Torvund

Abstrakt/Absurd
Bodø Kunstforening
Ok, nå begynner det; sommeren er avgjort over og innboksen er full av beskjeder igjen. Dette er en av de gode nyhetene. Roghieh Asgari Torvund har tidligere gjort seg bemerket med en form for hardkokt realistisk video som uten forvarsel kan bikke over i fullstendig forskrudde scenarier – nettopp på grunn av sin konsekvens, i kombinasjon med det faktum at denne planeten vi beveger oss over er og blir fullstendig fremmed, og at arten vi tilhører når alt kommer til stykket i alt vesentlig er permanent grensepsykotisk. Det er på tide noe slikt blir vist i Bodø også – det er ikke noen grunn til hvorfor ikke Bodø også kan være up to date og hip to the beat of the street.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger