Annonse
12:30 - 16. november 2012

Olsson anbefaler 16.-22. november

Tommy Olsson gir deg hver uke sine kunstanbefalinger.

Guttorm Nordø: Med mano-ekspressiv strek på Galleri MAP, Oslo
Annonse

Victor Lind 
Contemporary Memory 
Kunstnernes Hus, Oslo

Det er på tide at dette prosjektet får litt mer plass. Victor Lind har jobbet med Contemporary Memory i snart tyve år, og underveis har historien om politiinspektøren Knut Rød etset seg inn i den nære kunsthistorien, med metoder som gjør det klart at det ikke akkurat er kunsthistorien det er noe galt med, og som understreker denne historiens plassering i en verden utenfor institusjonens hvite kube. Bare dette grepet å la hundre taxibiler stille seg opp utenfor Frognerparken en tidlig morgen i 1998 illustrerer godt et prosjekt som tar sikte på verden utenfor, historien og hvordan vi velger å forstå den, og ikke minst huske den.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger