Annonse
12:56 - 13. april 2012

Olsson anbefaler 13.-20. april

Detalj fra Per B. Sundbergs utstilling på Bomuldsfabrikken.
Annonse

 

Per B. Sundberg
Bomuldsfabrikken Kunsthall, Arendal

Og jeg som gikk i en mannsalder og foraktet keramikk og alt det andre som litt nedverdigende går under benevnelsen «kunsthåndverk» (spytter tre ganger i gulvet) – men se på meg nå, der jeg gammel og bitter biter meg fast i den ene stigmatiserte tingen etter den andre. Tekstilkunst, glassblåsning, og nå altså keramikk. Ikke uten grunn; Sundbergs totalt vanvittige omgang med nipsfigurer og håndverkets arketyper eskalerer gjerne ut i fullstendig surrealistiske scenarioer og har den merkelige kvaliteten at det får en til å stå og måpe i uendelighet, usikker på om man faktisk ser det man ser. Magisk, ganske enkelt. Fullstendig magisk.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger