Annonse
13:47 - 29. november 2012

Moules-frites

Foto: Godfisk.no
Annonse

Blåskjell i hvitvinssaus, servert med frityrstekte poteter, altså pommes frites, er en spesialitet fra Belgia og Nord-Frankrike, som etter hvert har havnet på restaurantmenyer over hele Europa. I stedet for å fritere potetene baker jeg dem i ovnen en times tid, og det blir minst like godt! I tillegg er det godt med en velsmakende aioli til blåskjellene.

Til fire personer:

Hvitløksconfit, se oppskrift i avisen 6. juli i år, ligger på morgenbladet.no

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»