Annonse
13:51 - 05. oktober 2012

«Har innbilskheten min spilt meg et puss?»

Annonse

For en del år siden hendte det at mine veier krysset veiene til en mann som bor i samme by som meg. Vi møttes på arenaer det var naturlig å være sammen med barn, vi var begge i følge med ett. Vi snakket aldri sammen, men jeg la merke til ham, både fordi han var en fin voksen sammen med dette barnet, og fordi han er profilert gjennom sin stilling og sine engasjementer. Jeg la merke til hans blikk på meg og likte det, men var ikke i en situasjon som tilsa at det var aktuelt å ta nærmere kontakt. Dessuten anså jeg aldersforskjellen mellom oss som for stor. Nå har livet mitt endret seg og denne mannen har på underlig vis dukket opp i min bevissthet, selv om det er årevis siden jeg så ham sist. Jeg er eldre nå og synes ikke aldersforskjellen er av betydning lenger. Mine tanker og følelser rundt dette er mange. Ville jeg lagt merke til ham i første omgang hvis han ikke var såpass kjent? Har innbilskheten min spilt meg et puss? Jeg er veldig sjenert overfor menn utenom vennskaplig og profesjonelle forhold, utfordrer jeg meg da på en måte som kan være destruktiv for meg hvis jeg oppretter kontakt? Han får meg til å gå langt utenfor komfortsonen min. Er det i seg selv en grunn til å forsøke?

Rådvill romantiker

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger