Annonse
12:43 - 22. november 2012

Gresskargnocchi

Illustrasjonsfoto: Pixabay
Annonse

Gnocchi regnes som en italiensk rett, men varianter av den lages i den franske regionen Alsace og i landene som før utgjorde det ungarsk-østerrikske keiserriket. Knepfle, knödel, noques eller quenelles er ulike navn på melboller som ligner gnocchi.

Gnocchi lages vanligvis av poteter, mel og egg. Retten består av små, ovale og pastaaktige melboller som er kokt i vann og serveres med saus eller blir gratinert i ovnen. Gresskargnocchi er en velsmakende variant der gresskar erstatter potet i deigen. I denne oppskriften blandes så deigen med eggeplommer og smør. Gnocchiene serveres med en smør- og salviesaus og revet parmesan. Og som prikken over i-en: en nydelig, italiensk salami.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger