Annonse
11:44 - 28. september 2012

Fårikål

Illustrasjonsfoto: Pixabay
Annonse

Fårikåloppskrifter finnes så å si i hver dagligvarehandel på denne tiden av året. Det vi vil med denne oppskriften, er å tenke på hvilken drikk som passer til den norske tradisjonsfårikålen. Vår vinanmelder sverger til roséchampagne, og hun har helt rett. Hvilken fantastisk kombinasjon: En tung høstrett av fett lam og kål sammen med en fyldig og boblende roséchampagne! 

Det viktigste med fårikål er å holde på tradisjonen. Lag retten slik den alltid er blitt laget. Her skal det ikke forandres på noe. Fårikål er best når den fremkaller gode matminner fra barndom og voksenliv.  

Pass på å lage nok også til dagen etter; en fårikålmiddag varer i to dager. 

Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»