Annonse
11:44 - 28. september 2012

Fårikål

Illustrasjonsfoto: Pixabay
Annonse

Fårikåloppskrifter finnes så å si i hver dagligvarehandel på denne tiden av året. Det vi vil med denne oppskriften, er å tenke på hvilken drikk som passer til den norske tradisjonsfårikålen. Vår vinanmelder sverger til roséchampagne, og hun har helt rett. Hvilken fantastisk kombinasjon: En tung høstrett av fett lam og kål sammen med en fyldig og boblende roséchampagne! 

Det viktigste med fårikål er å holde på tradisjonen. Lag retten slik den alltid er blitt laget. Her skal det ikke forandres på noe. Fårikål er best når den fremkaller gode matminner fra barndom og voksenliv.  

Pass på å lage nok også til dagen etter; en fårikålmiddag varer i to dager. 

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger