Annonse
11:44 - 28. september 2012

Fårikål

Illustrasjonsfoto: Pixabay
Annonse

Fårikåloppskrifter finnes så å si i hver dagligvarehandel på denne tiden av året. Det vi vil med denne oppskriften, er å tenke på hvilken drikk som passer til den norske tradisjonsfårikålen. Vår vinanmelder sverger til roséchampagne, og hun har helt rett. Hvilken fantastisk kombinasjon: En tung høstrett av fett lam og kål sammen med en fyldig og boblende roséchampagne! 

Det viktigste med fårikål er å holde på tradisjonen. Lag retten slik den alltid er blitt laget. Her skal det ikke forandres på noe. Fårikål er best når den fremkaller gode matminner fra barndom og voksenliv.  

Pass på å lage nok også til dagen etter; en fårikålmiddag varer i to dager. 

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»