Annonse
09:18 - 06. januar 2012

Brioche

Foto: Margreta Stølen
Annonse

Til Morgenbladets julelunsj i desember serverte vi brioche, opprinnelig et fransk festbrød, som det tar cirka ett døgn å lage. Nå i januar er det kanskje mer tid til langsomt bakverk, og festbrød med enkle råvarer egner seg godt som luksus i en nøktern måned. 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger