Annonse
10:27 - 01. november 2012

Andebryst

Illustrasjonsfoto: Pixabay
Annonse

Det er blitt lett å få tak i andeprodukter i norske butikker, og de kommer fra flinke småskalaprodusenter. Ukens rett, andebryst servert med potetmos, rosenkål, kålrabi og reddiker, er inspirert av den amerikanske superkokken Thomas Keller og hans kokebok Ad Hoc At Home (2009). Kellers kokebøker er fantastiske. Når man bruker dem, blir måltidet garantert vellykket, og en lærer alltid noe nytt.

Jeg valgte å lage en kraftig morell- og portvinssaus til anden. Tørket eple og bringebær som tilbehør gir friskhet og litt syre. Om moreller ikke er å oppdrive, lag i stedet sausen med litt ekstra morellsaft.

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»