Annonse
12:21 - 23. februar 2012

Morgenbladet for 70 år siden

2. mars

Annonse

 

Barberer på galeien

En barbermester fra V. Aker traff for nogen dager siden to ukjente menn og en ukjent kvinne som han fort blev så gode venner med at han inviterte dem med hjem til sin frisørsalong. De hadde vel hatt bra med drikkendes, for barberen sovnet i en av forretningens stoler og våknet temmelig ribbet. Endog skoene hadde gjestene tatt fra ham. Og armbåndsuret, portemoneen, lommeboken, 4 kg. barbersåpe og et manicuresett.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Mer fra Anbefalinger