13:19 - 26. mai 2020

– Koronakrisen har åpnet opp nye muligheter

I mars skrev Morgenbladet om treningskjeden Evo og ansatte der som mistet arbeidsplassen sin. Den gang da fryktet flere for å gå konkurs. Hvordan har det egentlig gått med dem i koronakrisen?

Kristine Vinjor (til høyre), personlig trener i Evo, var raskt ute med å starte PT-timer via videooverføring da koronakrisen stengte ned landet. Nå har hun begynt å arrangere utetimer i Drammen for kundene sine. Venninnen Mikaela Björkegren bruker lunsjpausen sin på å trene. 

I en trapp ved en byggeplass i Drammen sprinter Kristine Vinjor, personlig trener (PT) og senterleder ved Evo Drammen. Foran seg har hun dagens kunde, Mikaela Björkegren, som spretter opp trappen. På toppen får Björkegren en «air high five», som Vinjor kaller det, og applaus.

Nå som været er blitt varmere, har flere PT-er og treningskjeder begynt å arrangere utetrening for kundene sine i påvente av at treningssentrene skal åpne igjen. I løpet av de siste månedene har mange måttet omstille seg og tilby PT-timer på Zoom, Messenger, FaceTime eller andre nettbaserte kommunikasjonsplattformer med video.

En av dem var Vinjor, som i mars var spent på om hun klarte å omstille seg nok til å fortsette å leve av drømmejobben.

Annonse