14:19 - 09. mars 2020

Feig rikskringkasting

NRKs nye organisasjonsdivisjon er et paradeeksempel på hvor ynkelig HR-avdelinger ter seg. 

Den gang da: Erik Bye med kaffekanne på kontoret der han og kollegaene høsten 1967 jobbet med prosjektet Idébanken, som skulle hjelpe i gang idérike og skapende krefter i Norge. Nå kan man se av Doffin at NRK har satt karriereveiledning for overtallige ut på anbud.  Foto: Ivar Aaserud / Aktuell / NTB scanpix

Nå skal Birger Kolsrud Jåsund i Nyhetsmorgen få klargjort sine tanker. Bokanmelder Martha Norheim får bistand til å etablere nettverk. Og hun i Språkteigen? Hun kan kose seg med coachen hvis hun føler at hun står overfor vanskelige veivalg.

Folkemusikktimens Leiv Solberg får inntil to timer økonomisk rådgivning.

Hvor har vi dette fra? Doffin, vel. Databasen over offentlige innkjøp. Som statlig aksjeselskap må NRK lyse ut oppgavene de ikke makter, eller har mot til, å gjøre selv. Og denne gangen er det oppgaven med å trøste de som må gå fra rikskringkastingen.

Annonse