Annonse
00:00 - 18. oktober 2019

At dører skal opna seg

Det er den draumen Norge ber på, om effekten av Olav H. Hauge og kronprinsesse Mette-Marit. Kristi Marie Skrede i NRK har fulgt kronprinsessens boktog til bokmessen i Frankfurt hvor «Der Traum in uns», «The Dream we carry» er Norges slagord.

Bokhøsten: Kronprinsesse Mette Marit formidlet norsk litteratur under bokmessen i Frankfurt, mens Kristi Marie Skrede i 14 år har formidlet kongehuset til det norske folk.
Annonse

 – Har hun fått spist frokost? 

 – Nei, men takk for kaffe og vann. Men du, jeg kaller meg ikke hoffreporter, og det er bevisst, for jeg går i vanlig nyhetsturnus i Dagsrevyen. Strengt tatt er det ingen i Norge som titulerer seg hoffreporter lenger. Uten at det hadde vært noe galt i det, altså. 

 – Enig, jeg har ingenting i mot hverken hoffreportere eller kronprinsessens promotering av norsk litteratur. Men det er mye man kan lure på likevel. 

Annonse