00:00 - 20. september 2019

Oppvaskmaskin til Norges Bank

Offentlige innkjøp: Doffin er den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser. Arkivfoto: Christian Belgaux

Vi som ikke kan få nok av instagramkontoen «Kommunal estetikk», hva gjør vi? Registrerer oss for å få innsyn i databasen over offentlige innkjøp, Doffin, vel! Norges Bank går til anskaffelse av oppvaskmaskin. «Tunneloppvaskmaskin med 3 soner – forvask, hovedvask og sluttskylling», mens Norges Forskningsråd vil leie kaffemaskin og tappetårn.  Utdanningsdirektoratet skal flytte til Hamar og trenger møbler til 26 arbeidsplasser, 5 konsentrasjonsrom og 3 stillerom, foruten «kjøkken med sosial sone». Innovasjon Norge, da? De vil bli klokere og inngår rammeavtale som «dekker oppdragsgivers behov for generell kunnskapsoppbygging». Vågan kommune, derimot, er i markedet for «Avrop til stein i forbindelse med revegetering av sti opp til Djevelporten». Tilbyder må kunne «beskrive egenskapene til stein brukt i forhold til sti». 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse