Annonse
00:00 - 09. august 2019

Hei, kommunikasjonssjef!

Kan jeg få være mikrofonstativet ditt?

Illustrasjon: Christian Belgaux. Kildefoto: Getty Images
Annonse

Tilbake fra en holme, nede fra et fjell, er det enklere å la seg opprøre over arrestasjonene av opposisjonen i Moskva enn å la seg engasjere av det norske kommunevalget. Som journalist hadde jeg et håp om å få opp interessen ved å bli nedringt av partienes kommunikasjonsfolk. Det er drømmen om å bli lekket til. En drøm om å møtes bak et gardin for å mumle. Men ingen har ringt, så vi ringte selv og bød oss frem som mikrofonstativ, ettersom vi etter evigheter på holmene ikke har fått summet oss til å være kritiske. Vi har det kanskje fra filmer; inntrykket av at kommunikasjonssjefen beveger seg bak forhenget og får til de utroligste ting. Så hei, kommunikasjonssjef, vi trenger ikke spille ball engang, og du behøver ikke være lur. 

83 tiltak. Her er Ingrid Langerud, kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet.

– Har jeg et ukritisk mikrofonstativ? Ingenting er bedre enn det. Da skal du bare skrive om alle hovedsakene våre.

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse