Annonse
00:00 - 12. juli 2019

– Folk skader seg på sykkel også

– Antall ulykker som har oppstått, er uheldig, men jeg synes det er synd at det blir fokuset, sier Sebastian Solberg, medgründer og markedssjef i den norske leverandøren Zvipp.

Leken: – Det som skiller oss ut, er den grønne stjernen foran på sykkelen, supermannstjernen. Vi ser på oss selv som en liten, grønn superhelt. Sparkesyklene er jo egentlig et leketøy, sier Sebastian Solberg i Zvipp.
Annonse

– Nå er det snart to måneder siden Zvipps elsparkesykler ble satt ut i Oslo. Helt siden de første sparkesyklene dukket opp i mars, har de fått massiv kritikk fra flere hold. Hvordan har de første månedene vært?

– Gøy og veldig utfordrende. Det var ikke like lett å starte opp en bedrift som det vi trodde, men vi er et fint team som har jobbet dag og natt for å få hjulene til å gå rundt. Elsparkesyklene har fått mye kritikk i mediene, noe man som leverandør hele tiden føler man må svare for. Det har vært utfordrende. 

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse