Annonse
00:00 - 07. juni 2019

Selvsagt er folk forbannet på bommene, skriver Markus Slettholm.

Selvsagt er folk forbannet på bommene, skriver Markus Slettholm.

Annonse

«Det er helt uaktuelt å kjøre dit.»

Det var en regntung kveld på Godlia, en forstad øst i Oslo, og min barndomsvenn og jeg skulle ut for å kjøpe mat. Jeg foreslo å kjøre mot Oslos mer sentrale strøk for utvalgets skyld. Min venn var skeptisk, for sist gang han hadde kjørt til sentrum, hadde han måttet betale 50 kroner. Han sa det med en litt konfronterende tone, i visshet om at jeg har stemt på partiet som «klemmer en bomring»

Vi endte til slutt på McDonald’s Alnabru, langt utenfor den utskjelte bomringen. 

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse