Annonse
13:01 - 13. juni 2019

Selvbildet er motsatt av hvordan utenomverden oppfatter Fotballforbundet

Etter 2017 kunne det bare gå en vei. I dag kan man spore en viss optimisme på vegne av kvinnefotballen i Norge. Men da Karen Espelund-utvalget i 2018 leverte sin tilstandsrapport, var ett av funnene oppsiktsvekkende. 

Fugler: Da LSK Kvinner skulle spille returoppgjøret i Champions League-kvartfinalen mot Barcelona på Åråsen, var det ikke gitt at NFF-styret skulle være til stede. Men Lise Klaveness tvitert at hennes avdeling stilte med toppet lag. Folk på Romerike stilte også opp, og hovedtribunen var så full at folk måtte stå i trappene.
Annonse

– Vi viser i vår rapport at holdningene til kvinnefotball er dårligere innad i organisasjonen, enn utenfor organisasjonen. Altså at holdningene i NFF er dårligere enn i resten av Norge, sier Karen Espelund.

 

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse