00:00 - 07. juni 2019

Lemurnytt

Det var kjølig forrige uke, særlig nettene var kalde, så hvordan gikk det med lemuren, stakkars? Den fra Den lille dyrehagen på den fagre Brokelandsheia langs E18 på grensen mellom Aust-Agder og Telemark. Lemuren klarte seg bra, skriver NTB, VG og alle andre. Litchi heter den, og var en av fem som stakk av, men bare Litchi ble borte så lenge. Mistenksomhet er en dyd i journalistikken, men her overlater vi til NRK Brennpunkt og Faktasjekk.no å gå i dybden. Vi nøyer oss med å mistanke. Det er juni, snart sesongstart, og noen rømmer fra dyrehager. Markedsføringstrikset er velkjent fra Dyreparken i Kristiansand hvor jerv, ulv, mange kameler, og selvsagt sjimpansen Julius har byttet på å rømme på det perfekte tidspunkt. Fra Haugesund rømte en kenguru. Men det gjør ikke noe, altså.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse