14:52 - 19. juni 2019

– Hvem som er blitt kalt hva i sosiale medier, har jeg ikke oversikt over

Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund, sier det er opp til spillerne hva de poster i sosiale medier.

Opptatt av takhøyde: På Bjerktvedt sier han ikke ville ha gitt Martin Ødegaard råd knyttet til Instagram-kritikken av Ada Hegerberg. – Min tilnærming som generalsekretær ville vært at jeg ikke skal blande meg bort i spillernes private meninger. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix 

Norge ble rundspilt av Sør-Korea. Tror du fortsatt på målsettingen om medalje?

– Det var ingen god kamp av Norge. Men det sto mye på spill og kampen bar preg av det. Men vi vant 2-1! Jeg tror på medalje.

– Var det riktig med straffe da Ingrid Syrstad Engen satte knottene i Marie Torrents kne i kampen mot Frankrike?

Annonse