Annonse
00:00 - 16. mai 2019

Var jeg en nyttig idiot for Steve Bannon?

Jeg ble med Steve Bannon opp på hotellrommet. Var jeg en nyttig idiot? 

Tar USA til Europa: Steve Bannon ser ikke på seg selv som en politisk figur, og hevder han er i Europa for «å motivere» de høyrepopulistiske partiene. – Jeg ble hentet inn til Trump-valgkampen fordi jeg forstår populistbevegelsen og kan forme narrativet, sa han til Morgenbladets journalist. 
Annonse

«Spørsmålet ditt gir ingen mening!»

Klokken er halv åtte om kvelden, jeg sitter i en suite på Børs Hotel i Bergen sentrum sammen med Steve Bannon. Jeg har akkurat stilt det aller første spørsmålet jeg har på blokka. Han vil ikke være med på premisset.

Hva er det egentlig jeg er med på? 

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse