00:00 - 22. mars 2019

Give me that old time religion

Det er lenger fra Løvebakken til Youngstorget enn man skulle tro. Heldigvis.

Musikk: Mellom talene ble det spilt musikk av både sekulær og religiøs art. Alt fra Luis Fonsis «Despacito» og Katy Perrys «Roar», til kristenrock-bandet Newsboys og mer tradisjonelle salmer ljomet med jevne mellomrom fra lydanlegget i Folkets Hus. 

«Hvilke medier er det som holder ut her, da?»

Pressebenken bakerst i salen på Folkets Hus er ikke som andre. På min venstre side sitter to Norge Idag-journalister, på høyre side sitter pastor Jan-Aage Torp.

Lørdagens formiddagssesjon er akkurat ferdig og folket strømmer ut av salen. Mannen som har tatt omveien innom pressebordet er en bonde fra Østfold i de tidlige seksti, «tidligere engasjert i politikken».

Annonse