Annonse
00:00 - 22. februar 2019

Smilende bilskilt

Annonse

Staten Queensland i Australia blir den første i verden som tillater nummerskilt på biler med emojis. Dette melder BBC. For den nette sum av 475 australske dollar, snaut 3000 kroner, kan du få bilskilt som B00B5 etterfulgt av et smilefjes med solbriller. Dessverre har myndighetene lagt inn begrensninger. For det første må det være fem vanlige bokstaver og tall først. Dermed utgår små hieroglyfiske noveller. For det andre kan folket bare velge mellom hjerteøyne, smilefjes, smilefjes-med-solbriller, skrattle-trynet og blunkefjes. Man skulle i det minste anta at australierne så behovet for opp-ned-smilefjeset, om ikke hele kartoteket av smilende avføring og auberginer.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse