Annonse
00:00 - 08. februar 2019

Lokal mat

Annonse

«Ser du fortsatt ‘HiOA’ eller ‘høgskolen’ i dokumenter og systemer? – Jeg oppfordrer alle til å gjøre en siste innsats for å oppdatere navnebetegnelser denne måneden», sier Oslomet-rektor Curt Rice til universitetets side for egne ansatte. Han oppfordrer «flest mulig» til å bli med på en «en siste ryddeinnspurt». Dette er en innspurt Morgenbladet gjerne vil være med på. Vi mener dessuten det er på høy tid at universitetet nå tar på alvor folkekravet om et spisested med navnet Oslo mett, og foreslår i all beskjedenhet følgende slagord: «Oslo mett – stedet for curtriced (uttales ‘kurtreist’) mat». Tynt, sier du? Så er da også flatbrød deres spesialitet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse