Annonse
00:00 - 18. januar 2019

Tillitsbasert trend

Illustrasjon: Morgenbladet / Pixabay
Annonse

«Hvis du skal investere i ett nytt objekt i 2019, hva bør det i så fall være?» Det er  interiørmessen Nordic living som i messekatalogen spør Pernille Kirstine Møller om dette. Hun jobber med å utvikle trendmateriale hos Pejgruppen og tar utgangspunkt i at «interiørtrender henger sammen med tidsånden innenfor politikk og samfunnsdebatter generelt». – Vi finner, svarer Møller, at det er mye fokus på tillit i samfunnsdebatten og politikken og ordet tillit er på vei inn i vår- og sommertrendene i 2019. Hvilket objekt vil hun dermed kjøpe til hjemmet? – Et skulpturelt element. Det kunne for eksempel være en liten statue, svarer Møller. 

 
Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse