00:00 - 18. januar 2019

Tillitsbasert trend

Illustrasjon: Morgenbladet / Pixabay

«Hvis du skal investere i ett nytt objekt i 2019, hva bør det i så fall være?» Det er  interiørmessen Nordic living som i messekatalogen spør Pernille Kirstine Møller om dette. Hun jobber med å utvikle trendmateriale hos Pejgruppen og tar utgangspunkt i at «interiørtrender henger sammen med tidsånden innenfor politikk og samfunnsdebatter generelt». – Vi finner, svarer Møller, at det er mye fokus på tillit i samfunnsdebatten og politikken og ordet tillit er på vei inn i vår- og sommertrendene i 2019. Hvilket objekt vil hun dermed kjøpe til hjemmet? – Et skulpturelt element. Det kunne for eksempel være en liten statue, svarer Møller. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse