00:00 - 11. januar 2019

Klanderverdige hotellvaner?

– Spørsmålet er hva du har magemål til sende reiseregning for, mener Peter Svaar, journalisten som sjekket reiseregninger og fant at Helge André Njåstad har god hotellsmak.

Graveren: – Det er strålende at Njåstad er ute og farter, men spørsmålet er om reisene er bestemt av hensyn til private behov eller stortingsrelevante behov, sier journalist Peter Svaar.

– Fillesak, er det blitt sagt om saken du har jobbet frem og som NRK har bombardert oss med i dagevis. Fillesak-spørsmålet kom først på tampen av NRK-programmet Debatten på tirsdag, og så var tiden ute. Kan ikke vi fortsette diskusjonen? 

– Absolutt, la oss det.

 – Det var Hilde Sandvik, tidligere kulturredaktør i Bergens Tidende, som kalte dette en fillesak, og hun la til at det er en «revisoraktig tante Sofie-journalistikk» du har presentert. Jeg har tenkt det samme selv.

Annonse