Annonse
10:05 - 26. januar 2019

Avviser splittelse i styret

– Jeg syns vi har god stemning, sier Nord universitets styreleder Vigdis Moe Skarstein.

I utvikling: – Vi må finne balansen mellom sterke fagmiljøer som gjør at vi kan oppfylle kravene til å være universitet og å være til stede i regionen, sier Vigdis Moe Skarstein. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Annonse

– Vi er et universitet i løpende utvikling, og som er godt på vei til å lykkes, begynner Vigdis Moe Skarstein, nylig forlenget leder for styret ved Nord universitet.

Morgenbladet skriver denne uken om Nord universitet, som har fått kritikk fra alle kanter de siste ukene for å være for svakt på forskning, ha for dårlig gjennomstrømming og rekruttering. Før jul dro Skarstein og styrets fire eksternt oppnevnte representanter på eget initiativ – og uten å informere resten av styret – til Oslo for å møte Iselin Nybø.

– Det var naturlig for oss som var oppnevnt av departementet, ved avslutningen av vår styreperiode å gi en analyse av både utfordringer og muligheter. Man kan kalle det en slags sluttanalyse, sier Skarstein om møtet.

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse