Annonse
00:05 - 07. desember 2018

Selv gigantnisser er ikke det de engang var

Annonse

2010: Med stjerner i øynene melder Se&Hør at Britney Spears har en tre meter høy gigantnisse i hagen. 2013: Gigantismen inntar landet, Romsdals Budstikke finner en 3,8 meter høy gigantnisse i Kleive. 2014: Snaue fire meter holder ikke lenger på niss-o-meteret, Askøyværingen møter et voksende behov med rapport om en fem meter høy gigantnisse i, eller muligens på, Kyrkjelemyra. 2016: Oljekrisen merkes på gigantnisseviljen. Malvik-bladet forsøker å omtale en 2,5 meter høy variant på Sveberg som «gigantnisse». Ingen lar seg lure. 2018: Optimismen er tilbake. Ifølge Østlandets Blad (sitert i Akershus Amtstidende) er vi tilbake på trendbanen fra før krisen, med en ni meter høy gigantnisse hos Karlsen på Sneisletta. «Jeg fikk den så billig at jeg ikke kunne si nei», sier Karlsen, som har plassert den i hagen til naboen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt