Annonse
00:05 - 07. desember 2018

Hoffnytt

Annonse

Nei, skulle en ha flyttet på seg, tro? Det kongelige hoff søker digital kommunikasjonsrådgiver. Men de krever vel plettfri vandel? Neida, bare tilfredsstillende vandel, så da er det bare å filme en snutt, for søknaden skal inneholde en to minutters presentasjonsvideo av deg selv. Men hvem sender jeg filmen til? «Firma: Det kongelige hoff», står som annonsens avsender, men ser vi dobbelt, eller har våre majesteter og høyheter fått nye forkortelser? «Det kongelige hoff er DD.MM. Kongen og Dronningens og DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessens organisasjon i utøvelsen av sitt virke», opplyser annonsen. Her overgår vi selv k.u.k, altså habsburgmonarkiets kaiserliche und königliche høyheter. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse