Annonse
00:00 - 23. november 2018

Livet sett gjennom et diskusjonsforum

Annonse

Kan man tolke et liv gjennom innlegg i Freakforum? Vi har valgt ut en tilfeldig bruker og vært vitne til en dannelsesreise. Det begynte så smått på denne tiden av året i 2015. Tittelen på innlegget var: «Prisvurdering Gullklokke – min søster fant min bestefars gullklokke. Hvor mye kan jeg få for denne?» Ett år og noen måneder senere: «Hjelp! Hvordan tisse rent – funker det på amfetamin også?» Etter å ha vært innom «Investering i kryptovaluta mtp Cannabis» og flere spørsmål om hvordan lure «de blåkledde», skjer det noe. En diskusjon han starter om «Hvordan ødelegge arb tlf., for å få ny» skifter retning. Han avsluttet sitt siste innlegg slik: «okeeey, da har dere klart å gi meg dårlig samvittighet, så jeg dropper dette prosjektet. Takker for alle innspill.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse

«Hvorfor ble akkurat bompenger den skjebnesvangre tuen – som velter regjeringen ut i krise og skaper protestpartier i kommuner over hele landet? Bompengene har til nå klart å betjene…»