Annonse
00:00 - 23. november 2018

Livet sett gjennom et diskusjonsforum

Annonse

Kan man tolke et liv gjennom innlegg i Freakforum? Vi har valgt ut en tilfeldig bruker og vært vitne til en dannelsesreise. Det begynte så smått på denne tiden av året i 2015. Tittelen på innlegget var: «Prisvurdering Gullklokke – min søster fant min bestefars gullklokke. Hvor mye kan jeg få for denne?» Ett år og noen måneder senere: «Hjelp! Hvordan tisse rent – funker det på amfetamin også?» Etter å ha vært innom «Investering i kryptovaluta mtp Cannabis» og flere spørsmål om hvordan lure «de blåkledde», skjer det noe. En diskusjon han starter om «Hvordan ødelegge arb tlf., for å få ny» skifter retning. Han avsluttet sitt siste innlegg slik: «okeeey, da har dere klart å gi meg dårlig samvittighet, så jeg dropper dette prosjektet. Takker for alle innspill.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse