Annonse
00:00 - 30. november 2018

Filt er forpliktende

Annonse

Forrige uke skrev The New York Times at Facebook forsøkte å diskreditere sine kritikere ved å knytte dem til finansmannen George Soros – jødiske Soros spiller en sentral rolle i mange konspirasjonsteorier. Da det britiske parlamentet denne uken arrangerte høring om Facebooks videresalg av personopplysninger til bruk i valgkamper, uteble Facebook-gründer Mark Zuckerberg. Nok er nok, tenker vi opprørt. Men så var det denne førjulslunsjen da. Alle de trivelige menneskene vi ikke har sett siden i fjor, hvordan varsle dem uten et Facebook-event pyntet med griser med røde nisseluer? Lite er mindre innbydende enn en felles-sms, det er slikt kommunen sender ut, «Vannet er stengt mellom 6.30 og 10.00 i morgen». Fellesmailteknologien er for ny til å være retro. Faks er hipt så det holder, men ingen har faks. Nei, filt må det bli! Brun og rød. Limt på fargeglad papp. Postlagt hvis vi bare finner et sted å kjøpe frimerke. Filt forplikter. Hvem kan takke nei, når avsenderen har klippet ut en pepperkakemann til deg?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse