Annonse
00:00 - 23. november 2018

En perfekt e-post til sjefen

Annonse

Time Magazine trumfet nylig gjennom innboksen vår med det som skulle være oppskriften på «en perfekt e-post» – i det minste i business-sammenheng. Rådene fra et utvalg eksperter er at korrekt titulering er viktig, at man skal komme til poenget i første setning, at man skal bygge en forbindelse med personen du kommuniserer med gjennom ting dere har hatt til felles, og at man skal følge opp saken senere. Avslutt med hilsen.

Altså slik:

Kjære fru Jenssen,

Det er litt kjølig på kontoret, kunne du fått noen til å se på dette?

Og forresten, takk for den hyggelige samtalen om demens rundt lunsjbordet forleden.

Jeg kan ta dette opp igjen senere denne uken dersom du ikke har tid nå.

Hilsen Brand

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt