00:00 - 26. oktober 2018

Tilfreds med Trump

Donald Trump er en omsorgsfull president som har gjenreist amerikanernes stolthet, ifølge en tilhenger i Pennsylvania.

Trofast mot Trump: Pam Martin er en av de typiske, konservative forstadskvinnene i delstaten Pennsylvania som i 2016 var avgjørende for Donald Trumps valgseier, og som kandidatene kjemper om i årets mellomvalg.

«I åtte år under Obama unnskyldte vi oss for å være amerikanere. Nå har Trump gitt oss stoltheten tilbake.»

Solen skinner på Pam Martin gjennom vinduene i en lunsjbar utenfor Allentown i Pennsylvania. Den 55 år gamle kvinnen spiser salat og smiler litt av presidenten som i september ble møtt med latter i FNs generalforsamling da han hevdet å ha oppnådd mer enn kanskje noen presidenter før ham.

– Det er synd. De kan ikke være klar over hva han har fått til. Næringslivet går bra, børsen er på vei opp. Den amerikanske gløden er vekket til live, sier Martin.

Annonse