00:00 - 26. oktober 2018

Se, nå tier hun også

Sylvi Listhaug vil gjerne snakke om innvandring, men helst ikke om abort. 

Ingen siste olje: Kirkens rolle er å forkynne det kristne budskapet, ikke legge seg opp i oljepolitikk, mener Sylvi Listhaug. Arkivfoto: Christian Belgaux

– Du sier du skrev boken for at folk skulle bli bedre kjent med deg. Hvorfor ønsker du det?

– Fordi at jeg blir jo ofte fremstilt og karikert på mange vis, jeg tror at en del har interesse av å høre hvor jeg kommer fra, hvordan jeg har opplevd mange av de situasjonene de har hørt mye om. Det hadde jeg rett og slett lyst til å fortelle selv, samtidig som jeg vil snakke om hva slags politikk jeg er opptatt av og hvorfor jeg ble aktiv i Frp.

– Hvis du ikke hadde lagt ut Facebook-posten «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del!», 14. mars i år, så hadde du fortsatt vært justisminister og Knut Arild Hareide hadde kanskje ikke bedt partiet sitt velge Ap. Hva tenker du om det?

Annonse