Annonse
00:00 - 26. oktober 2018

Se, nå tier hun også

Sylvi Listhaug vil gjerne snakke om innvandring, men helst ikke om abort. 

Ingen siste olje: Kirkens rolle er å forkynne det kristne budskapet, ikke legge seg opp i oljepolitikk, mener Sylvi Listhaug. Arkivfoto: Christian Belgaux
Annonse

– Du sier du skrev boken for at folk skulle bli bedre kjent med deg. Hvorfor ønsker du det?

– Fordi at jeg blir jo ofte fremstilt og karikert på mange vis, jeg tror at en del har interesse av å høre hvor jeg kommer fra, hvordan jeg har opplevd mange av de situasjonene de har hørt mye om. Det hadde jeg rett og slett lyst til å fortelle selv, samtidig som jeg vil snakke om hva slags politikk jeg er opptatt av og hvorfor jeg ble aktiv i Frp.

– Hvis du ikke hadde lagt ut Facebook-posten «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del!», 14. mars i år, så hadde du fortsatt vært justisminister og Knut Arild Hareide hadde kanskje ikke bedt partiet sitt velge Ap. Hva tenker du om det?

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse