Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Nancy Pelosis ansikt

Annonse

Å se for seg et ungt ansikt som gammelt, er en sunn øvelse. Man skal være beredt på det som kommer. Det gir også trening i det motsatte: Å se for seg et gammelt ansikt som ungt. Slik dobles en av livets gleder. Ta tilfellet Nancy Pelosi (78), som gir løfter om kinnben på høyde med for eksempel Rolling Stones-damene som slanget seg på sjeselongene omkring innspillingen av Exile on Main Street. Når søkehistorikken viser økt etter økt med «Nancy Pelosi young», så er det altså ikke mer mystisk enn som så. Men her tillater ikke plassen at temaet utvikles videre, så dette blir en serie. Gitt Morgenbladets nåværende prioriteringer lar vi begeistringen gå under dekke av også å omhandle USA, høyresiden, sosiale medier og hat mot kvinner. Neste uke: Maltrakteringen av Nancy Pelosis ansikt.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse