Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Hvis noe er kjedelig, hvorfor fikse det?

Annonse

Notismargen kjenner på leden. Vi (en av oss) forsøker å lese statsbudsjettet, men å følge med på norsk politikk denne høsten er som å se tv-serien Presidenten i Bush-tiden, altså ren eskapisme fra den harde virkeligheten. Kjedelig, sier noen. Men kjedelig betyr at du kan lese høstens romaner i stedet for å bla deg nervøst nedover nyhetene. Og i margen lurer vi på om det er nødvendig å styre med regjeringskrise for å bytte fra Erna til Jonas? De folkene som regjerer nå er vel helt ok? Angriper sjelden menneskerettighetene, holder internasjonale avtaler, tvitrer kjedelig, jobber sikkert hardt. Hva mer venter du deg egentlig for 1377 milliarder kroner?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse