00:00 - 14. september 2018

Stuefuglforeningen blir med!

Lite aktivitet i Bergen Praktdueforening om dagen, etter nettsidene å dømme. Mange 70 årsjubileer og dessuten denne vemodige hilsenen: «Kjære duevenner! Det skal sies at det ikke er så helt enkelt å være sine flyvende venner foruten. Men nå har jeg nok hatt de for siste gang i min karriere. (Tror jeg) Interressen for duene er der enda, men noen klarte å drepe litt av gløden da en eller annen anonym person klarte å spre løgn og fanteri om min kjære klubb og dets medlemmer.» Stavangermiljøet synes derimot å være i slaget. Som omtalt den gang i Morgenbladet ble brevduefolket invitert til landsutstillingen i 2016 sammen med raseduefolket. Integrasjonen fortsetter. Høstens utstilling på Sola Quality Airport Hotel arrangeres sammen med Stuefuglforeningen i Stavanger.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse