Annonse
00:00 - 28. september 2018

Samme hva vi støter på

Annonse

Kristelig folkeparti diskuterer om de skal vende seg til høyre, altså Venstre, eller til venstre, altså Støre. Debatten har satt god fart på grasrota, eller «gressroten», etter vår språkmal, her representert ved Yngve Eriksen, kommunestyrerepresentant i Karmøy. Han fikk innlegget «Knut Arild Hareide må byttes ut»  på trykk i Stavanger Aftenblad forleden. Han skrev: «Vinglingen har vært så stor at hadde han vært kaptein på Titanic hadde båten kommet trygt frem til New York.» Mellom denne usynkelige logikken og den politiske virkeligheten er det både vanntette skott og doble skrog.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse