Annonse
00:00 - 07. september 2018

India: Alt er lov(e)

Annonse

For tiden er det fryktelig langt mellom de gode nyhetene på denne tullete planeten, så når de kommer, fortjener de trykksverte: Indisk høyesterett opphevet denne uken – enstemmig – et 150 år gammelt forbud mot sex «mot naturens orden», altså mellom folk av samme kjønn. Saken ble tatt opp etter en mann i Dehli i 2009 fikk medhold i at forbudet var i strid med hans menneskerettigheter. Nå forsvinner forbudet, og en full milliard flere av jordens folk er dermed juridisk sett fri til å elske den de vil.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt