Annonse
00:00 - 14. september 2018

Det spesifikt mannlige i hverdagen

Annonse

Det er en kjent sak at kjønn er noe man gjør, ikke noe man er. Samtidig er det slik at kvinner har noen erfaringer som menn aldri kan ta del i (menstruasjon, fødsel etc). På den annen side finnes det også ting som menn kan oppleve, og kvinner aldri kan erfare på samme måte. Her en dag reiste jeg meg fra arbeidspulten og gikk på toalettet for å urinere. Jeg ble da vàr et lite hår som hadde satt seg under forhuden på penis. Jeg begynte å dra forsiktig i det, uten å finne enden. Jeg dro og dro, men håret var uten ende. Jeg sverger på at det må ha vært en halv meter langt. Hvordan hadde det kommet dit? Gudene vet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse