Annonse
00:00 - 07. september 2018

Demokratiet dør i mørket

Annonse

Denne uken kunne NTB bringe et intervju med Kjell Melhus, mannen bak Facebook-gruppen «Vi som synes Marius Müller fortjener en plass i Rockheim Hall of Fame». I intervjuet, trykket i blant annet Aftenposten, sa Melhus at han synes Müller fortjener en plass i Rockheim. Neste person ut i spalten blir leder for «Vi som synes at Ford traktor er tøffast», før turen går til «Vi som synes ULVEN er et fantastisk rovdyr». Etter det Morgenbladet erfarer blir første store portrettintervju under filosofisk vignett, med nestleder i «Vi som muligens synes to øl etter jobb av og til er fint». Dette for å gi arbeidsro til gravejournalistene, som nøster i metodene «Vi som synes Harald Rønneberg ligner på Knerten» bruker for å stjele medlemmer – og potensielt flere titalls kroner i statsstøtte – fra «Vi som synes Senkveld harald ligner på knerten».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse