Annonse
00:00 - 10. august 2018

Vi bare spør

Liker du sol, softis og lobbyister som stiller retoriske ja/nei-spørsmål? Da er Arendal stedet for deg!

Annonse

Neste uke er Arendalsuka – Færderseilasen, Roskilde og landskappleik i ett for alle som brenner for profesjonell begråtelse av syke mødre. Her møtes politikere, interesseorganisasjoner og absolutt alle Norges frilans-ordstyrere for å knytte kontakter og sitte i paneldebatt med hverandre. Noen av dem hører til og med på hva noen av de andre sier.

Den største skuffelsen er at Amcar Norge har avlyst «den store ukorrekte politiske debatten som ingen andre tør og ta!», nemlig «Hvorfor er bilisme så polariserende–er bilisme en utgående ideologi?» på Big Horn Steakhouse. Her lå jo debatt og bespisning an til å gå opp i en høyere enhet.

Heldigvis er ikke de andre debattarrangørene redde for å stille spørsmål av eksistensielt kaliber. Som en tjeneste for alle som ikke får tatt turen, følger her et knippe overskrifter fra årets program, og noen mulige svar:

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse