Annonse
00:00 - 31. august 2018

Veggmalerier mot ulikhet?

Ordfører i Oslo, Marianne Borgen, mener at man må være oppmerksom på begrensningene i rene områdeløft.

Visuelt: Områdeløftet har gjort Tøyen til et av Norges største utegallerier.
Annonse

Da det ble bestemt at Munchmuseet skulle flyttes fra Tøyen i 2013, ble det samtidig igangsatt et femårig såkalt områdeløft for Tøyen, som skulle gjøre levekårene i nabolaget bedre. 

Ordfører i Oslo, Marianne Borgen (SV) forteller at man i dag ikke lenger snakker om et områdeløft på Tøyen, men et områdeløft i hele bydel Gamle Oslo. I løpet av høsten skal en ny områdesatsing, som skal gjelde fra 2019 til 2026, klargjøres og undertegnes.

– Målet er noe av det samme som vi generelt har på områdesatsing, og det er at man skal ha gode, trygge nærmiljøer, styrke det forebyggende arbeidet, bidra til bedre levevilkår og inkludering. Det er liksom 17. mai-talen, sier Marianne Borgen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt