Annonse
00:00 - 10. august 2018

Universitetene mangedobler PR-budsjettet i Arendal

Universitetene i Oslo og Bergen bruker en halv million hver på å delta under Arendalsuka. – Det er viktig å være der, sier UiO-rektor Svein Stølen.

«MS Akademia»: Universitetet i Bergen har leid seilskipet «Statsraad Lehmkuhl» for 300 000 kroner under Arendalsuka. Utgifter til reise, kost og losji for forskerdelegasjonen kommer i tillegg. Foto: Per Eide / NPK / NTB scanpix
Annonse

Mandag braker det løs. På syvende året stimler politikere, journalister, næringslivsaktører, informasjonsarbeidere og byråkrater til Arendal for å stå på stand, gå på seminarer og delta i debatter. I år satser også forskningssektoren for fullt. Universitetene har økt innsatsen med flere hundre tusen kroner for å holde egne arrangementer.

Flest Arendals-kroner satser Universitetet i Oslo.

– Det er en stor happening, sier rektor Svein Stølen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
2000,-
per år
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer alt stoffet du finner i papiravisen, i tillegg til saker du kun finner på nett. Du har også tilgang til eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.