Annonse
00:00 - 10. august 2018

Universitetene mangedobler PR-budsjettet i Arendal

Universitetene i Oslo og Bergen bruker en halv million hver på å delta under Arendalsuka. – Det er viktig å være der, sier UiO-rektor Svein Stølen.

«MS Akademia»: Universitetet i Bergen har leid seilskipet «Statsraad Lehmkuhl» for 300 000 kroner under Arendalsuka. Utgifter til reise, kost og losji for forskerdelegasjonen kommer i tillegg. Foto: Per Eide / NPK / NTB scanpix
Annonse

Mandag braker det løs. På syvende året stimler politikere, journalister, næringslivsaktører, informasjonsarbeidere og byråkrater til Arendal for å stå på stand, gå på seminarer og delta i debatter. I år satser også forskningssektoren for fullt. Universitetene har økt innsatsen med flere hundre tusen kroner for å holde egne arrangementer.

Flest Arendals-kroner satser Universitetet i Oslo.

– Det er en stor happening, sier rektor Svein Stølen.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt