Annonse
00:00 - 10. august 2018

Universitetene mangedobler PR-budsjettet i Arendal

Universitetene i Oslo og Bergen bruker en halv million hver på å delta under Arendalsuka. – Det er viktig å være der, sier UiO-rektor Svein Stølen.

«MS Akademia»: Universitetet i Bergen har leid seilskipet «Statsraad Lehmkuhl» for 300 000 kroner under Arendalsuka. Utgifter til reise, kost og losji for forskerdelegasjonen kommer i tillegg. Foto: Per Eide / NPK / NTB scanpix
Annonse

Mandag braker det løs. På syvende året stimler politikere, journalister, næringslivsaktører, informasjonsarbeidere og byråkrater til Arendal for å stå på stand, gå på seminarer og delta i debatter. I år satser også forskningssektoren for fullt. Universitetene har økt innsatsen med flere hundre tusen kroner for å holde egne arrangementer.

Flest Arendals-kroner satser Universitetet i Oslo.

– Det er en stor happening, sier rektor Svein Stølen.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.