Annonse
00:00 - 10. august 2018

Turister boikotter ulvejakt

Annonse

En haug utlendinger har skrevet brev til Klima- og miljøverndepartementet med krav om at jakten på norsk ulv stoppes umiddelbart. 400 klager er blitt sendt inn angående ulveslakten, og mange er fra potensielle turister som nå vil boikotte Norge, melder Dagsavisen. En tysker sier vi skal skamme oss, en brite sier han ikke vil besøke landet før «massakren er stanset», mens en spanjol skriver direkte til klimaminister Vidar Helgesen at han aldri vil kjøpe varer som er produsert i Norge. 15 av de rundt 60 ulvene som oppholder seg i Norge på fulltid er blitt skutt siden ulvejakten begynte ved årsskiftet. En amerikaner skriver at hun er sikker på at dette vil påvirke den norske turistindustrien. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt